Word lid!

5 redenen om lid te worden van cdenv!

1. Word lid van onze partij en laat je stem horen!

Als een ledenpartij, streven we ernaar dat jouw stem het verschil maakt. Door middel van democratische voorzittersverkiezingen en ledencongressen, geven we jou de kans om mede de koers te bepalen.

2. Blijf op de hoogte van alles wat cdenv te bieden heeft.

Ontvang ons lokale magazine VOLK vier keer per jaar rechtstreeks in jouw brievenbus en onze wekelijkse nieuwsbrief in jouw mailbox. Hierin brengen we je op de hoogte van de actualiteit en onze politieke initiatieven.

3. Ervaar onze partij in actie.

We organiseren diverse politieke activiteiten en niet-politieke evenementen, zoals congressen, vormingen, studiedagen en familiedagen. Elk van deze evenementen staat in het teken van ontmoeting en versterking van onze leden. Dat is waar we het voor doen.

4. Maak deel uit van een sterke gemeenschap.

Met elke nieuwe betrokkenheid groeit ons netwerk, waardoor we sneller potentiële kiezers kunnen bereiken. Jouw lidmaatschap draagt bij aan onze vooruitgang.

5. Ondersteun jouw lokale afdeling.

Lokale afdelingen zijn de spil voor lokaal beleid en betrokkenheid. We willen graag weten wat er speelt in jouw buurt. Als lid ontvang je uitnodigingen voor onze evenementen en houden we je graag op de hoogte van het lokaal beleid.

Als cdenv-lid:

  • ontvang je het ledenblad VOLK en de digitale nieuwsbrief.
  • ontvang je als eerste nieuw en duiding rond politieke actualiteit.
  • word je geïnformeerd en bevraagd op basis van jouw interesses en krijg je een aanbod op maat van je profiel.
  • bepaal je mee de richting van onze partij: als lid heb je stemrecht bij congressen, (interne) voorzitters- en bestuursverkiezingen.
Geïnteresseerd om lid of kandidaat te worden?